Wat?

Het gemeenschapscentrum ‘Den Boomgaard’ is een geheel van socio-culturele infrastructuur die wordt beheerd door het gemeentebestuur van Ranst. Het centrum omvat volgende hoofdinfrastructuur: 

  • De evenementenhal (800m² publieksruimte voor ca 700 pers. zittend of 1000 pers. staand) met een vast en verplaatsbaar podium, een scheidingsgordijn, een ruime toog, 3 loges, een regiekamer, een uitgeruste industriële keuken, een foyer (300m²) en sanitaire voorzieningen.
  • De polyvalente zaal (222m² publieksruimte voor ca 100 pers. zittend of 120 pers. staand) met een ruime toog, een aparte vestiaire, een uitgeruste keuken, akoestische verduisteringsgordijnen, sanitaire voorzieningen én een ruime tuin.
  • De grote vergaderzaal (63m² voor ca 25 personen) met audiovisueel materiaal, een afwasruimte en een drankenkoeling.
  • De kleine vergaderzaal (22m² voor ca 12 personen) met audiovisueel materiaal en een drankenkoeling. Deze hoofdinfrastructuur is gelegen aan de Antwerpsesteenweg 57, 2520 Broechem (Ranst).

Daarnaast beheert het gemeenschapscentrum nog enkele andere lokalen voor cultureel gebruik, zoals het benedenlokaal (42m² voor ca 20 personen) en de bovenzaal (128m² voor ca 70 personen) van het ‘Ambelhuis’, Ambelweg 2/4, 2520 Emblem-Ranst.

Zaal reserveren?

Interesse in een van onze zalen?

>> Kies uw zaal, klik op 'beschikbaarheid' in de linkerkolom.
>> Kies uw vrije datum in de kalender door op het cijfer van uw keuze te klikken.
>> Vul het formulier in en klik op 'verzenden'.